به دلیل عدم حمایت نهادهای دولتی و مدنی کشور از نویسندگان و شاعران جوان در دهه ،80تصمیم گرفتم با تاسیس و راه اندازی جایزه مستقل ادبی ایران، شاعران و داستان نویسان جوان پیشرو کشور را شناسایی و آثار آنها را به مخاطبان ادبیات کشور معرفی نمایم.
انتشار بیش از 30عنوان کتاب در قالب آثار منتخب جایزه ادبی ایران، دایره المعارف داستان نویسان و شاعران جوان، مجموعه کتابهای این روشنای نزدیک با تیراژ بیش از 100.000جلد کتاب مهمترین خروجی این رویداد هنری است.
بعضی از بزرگان ادبیات و هنر کشور از جمله « محمود دولت آبادی، ابوتراب خسروی، فرخنده آقایی، شاپورجورکش و فاطمه معتمد آریا» حمایت خود را با نوشتن مقدمه بر مجموعه کتابهای منتخب این رویداد در سالهای 1389 -1390اعلام کردند. انتشارات سخن گستر نیز به عنوان پارتنر مالی در تهیه و انتشار کتاب همراه این رویداد ملی بود.
هدف من از تعریف و برگزاری این رویداد تمرکز بر شناسایی و معرفی شاعران و داستان نویسان جوانی بود که به دلیل سیطره نهادهای دولتی و نیمه دولتی امکان ارائه راحت و سریع آثارشان به مخاطبان را نداشتند . از این رو برگزاری این جایزه با امکان نمایش آثار بر بسترهای اینترنتی و ایجاد زیرساخت های کامل در شبکه های اجتماعی بهترین فرصت برای این همکاری مشترک بود .
بخش قابل توجهی از برگزیدگان جایزه ادبی ایران در سال های 85 تا 87 به عنوان مراجع پیشرو ادبیات کشور در شعر و داستان این کشور هستند که همکاری من با این جامعه از افتخارات کاری ام هست .